Hungaromax

Ingatlan, üzlet, hirdetés, befektetés

 

 

 

Linktár Network
Magyar
Linkgyujtemény

Albérlet hirdetések


Aradi Vértanúk útja

albérlet, albérletek - Szoba

Alapterület: 50 m2
Telefonszám: 06 (30) 298-15-25
Ár: 30.000 Ft
GYŐR-Belvárosban, pályaudvarokhoz, főiskolákhoz közel kiadó albérleti hely van diák, vagy már dolgozó fiatalember részére A NYÁRI HÓNAPOKRA, egy (szépen bútorozott, internettel felszerelt stb.) 3 szobás ...

albérletek


Ikva u. 68

albérlet, albérletek - Szoba

Alapterület: 55 m2
Telefonszám: 06 (70) 315-71-67
Ár: 40.000 Ft
Kiadó Marcalvárosban, Ikva utcában 55 m2-es 2 szoba hallos, erkélyes lakás mindkettő szobája külön-külön, azonnal költözhető. Nagyszoba: 40000/hó , kisszoba: 30000/hó + rezsi ( 2 hó kaució) A lakás frissen...

albérletek

A budapesti albérletek árainak alakulásáról ..

Az átlagos állapotú és felszereltségű lakások havi díja Budapesten, a belváros és annak vonzáskörzetében 55 ezer forintnál kezdődik, illetve az egyéb, külsőbb kerületekben a kisebb, alapterületű garzonlakások immár 40 ezer forint körül bérelhetőek.

Amennyiben a jó közlekedés lehetőségét, metró és villamosok közelségét vesszük számításba, ezen költség jelentősen növekedhet. A népszerűségi lista elején ezek a kiadandó albérletek állnak. A külhoni bérlők elvárásai általánosságban nagyobbak, számukra a havi 100 ezer forint körüli bérleti díj is elfogadható.

A családi házakat inkább a magyar vállalkozások és a külföldi cégek veszik ki, ám a nagyobb, tehetősebb, vagy lakásra váró családok is igénybe vehetik ezt a lehetőséget. Az európai és tengerentúli, ám Magyarországon hosszabb távon tevékenykedő üzletemberek és családjaik számára a budai területeken működő amerikai, angol, francia oktatási intézmények környezete a leg megfelelőbb, a saját, illetve gyermekeik taníttatása, iskolába járatása szempontjából. Ezek az ingatlanok ár tekintetében 1500-2500 euró havi bérleti költség között mozognak, amíg a kiemelkedőbb luxusnak számítható bérlemények estében ez akár 4000-7000 euró is lehet.